Op z'n minst vreemd ...

Hindmusic.nlEerst even alle fans van Jim die zo blij zijn dat hij de finale niet gewonnen heeft uit de droom helpen: ook Jim zit aan een contract vast!

Maar nu het vreemde: uit de gegevens van SIDN, de instantie die de domeinnamen in Nederland beheert, blijkt dat de domeinnamen jimmusic.nl en jamaimusic.nl al op 27 februari zijn geregistreerd door AT Productions, het bedrijf van Edwin Jansen. Dat is zo'n twee dagen voordat bekend werd dat Hind niet door mocht naar de finale! De domeinnaam hindmusic.nl werd pas een dag na de finale geregistreerd door een particulier. Is er dan toch gemanipuleerd?

Meer over de domeinnamen op: http://www.hindmusic.nl/

Reacties

JW
woensdag 12 maart 2003, 10:34
Dit voorspelt niet veel goeds: "Registrar: Digitalus Webhosting". En da's dan ook nog een sponsor van de pagina. Dan nog liever een wurgcontractje bij Edwin.
Mark
woensdag 12 maart 2003, 11:01
Het gaat dus alleen om de pagina ... Zojuist gelezen:

Steven Verschuijl, persoonlijke manager van winnaar Jamaï en assistent van Edwin Jansen, heeft een verklaring voor het misverstand. "In die week zijn we voor de laatste drie, dus voor Jamaï, Jim én Hind, gaan inventariseren welke domeinnamen er nog vrij waren. Jim.nl en jamai.nl konden niet meer door ons gebruikt worden, dus moesten we op zoek naar een alternatief. Dat werd jimmusic.nl en jamaimusic.nl. Hind bleek zelf op 13 november het domein hind.nl al te hebben vastgelegd."

Hij vervolgt: "Als Hind bij de laatste twee had gezeten hadden we voor haar ook een website in elkaar gezet maar dan onder hind.nl. Dat gaat wellicht nog steeds gebeuren, maar daarover zijn we nog in gesprek."
Mark Kwebeman
woensdag 12 maart 2003, 17:38
@JW: Digitalus zorgt voor de hosting van de site, dus dan lijkt het me geen slecht idee om reclame voor hun te maken.