Dag mensen die via www.webloggen.nl op mijn site komen! In grote getale komt u mijn website bezoeken om een voorbeeld van een weblog te bekijken. U bent waarschijnlijk in de veronderstelling dat ik mijn website ook met het pakket dat men op webloggen.nl aanbiedt (à 2,95 EX BTW per maand, vind je het gek dat er een gratis domeinnaam af kan?) heb opgebouwd en u vindt dat ik dingetjes op mijn website heb staan aan de rechterkant die u zelf nergens kunt vinden in uw Type&Play-website. Dat klopt!
Voordat ik er vandaag achter kwam dat ik (relatief gezien natuurlijk) nogal veel bezoekers via de website binnenkrijg, had ik nog nooit van webloggen.nl gehoord. Als je het mij vraagt vind ik het een 'beetje vreemd' dat ze geen voorbeelden geven van weblogs die met hun eigen weblog-pakket zijn gemaakt, maar linken naar de log van Wim de Bie, minister Zalm, die van mij en twee anderen (ook onbekenden voor mij) die hun weblog hebben opgezet met behulp van Pivot van ons aller Bob.
Nathalie
woensdag 24 december 2003, 09:47
Het is niet alleen een beetje vreemd, maar ik vind het zelfs misleidend...Ik zal er zeker nog wel werk van maken...Nog bedankt voor je reactie!
Mark
woensdag 24 december 2003, 12:12
Nou, het was nu ook weer niet de bedoeling om met deze actie al mijn bezoekers in één actie kwijt te raken :) Dan had ik net zo goed kunnen gaan babbelen over de reputatie van het bedrijf achter webloggen.nl, VIP Internet ...
Nathalie
vrijdag 26 december 2003, 15:44
Nou, als je er wat over weet!? Heb genoemd bedrijf gemaild over mijn ongenoegen, kreeg als antwoord onze excuses als het weblogpakket niet bevallen is...maar.....u kunt wel overstappen naar een hosting pakket....bleh, ik heb er al geen zin meer in! Alleen jammer van de domeinnaam...ik hoop dat ie weer vrijkomt.......
Fijne Kerst en bedankt voor je reacties!
Laura
vrijdag 2 januari 2004, 14:46
Bedankt voor je uitleg, want ik was er al bijna ingetrapt! Ik dacht inderdaad dat die voorbeelden, zoals jouw site, gemaakt waren met het webloggen.nl-pakket.
Het viel me al wel op dat ik bijzonder weinig info op de site kon vinden over wat je precies krijgt voor de €.2,95 per maand. Bijvoorbeeld ook niet wat je precies met die domeinnaam kunt die je 'gratis' van hen krijgt.
Heb je tips over andere makkelijke, handige weblog-services? Ik gebruik zelf tot nog toe http://www.blogger.com.
zie mijn site http://www.laurier.dds.nl.
groetjes, Laura
KaosNews
maandag 5 januari 2004, 14:39
Blogger is een prima weblog systeem met voor- en nadelen. Wij van KaosWorld.com gebruiken nu Pmachine Pro (www.pmachine.com) en ik moet zeggen dat super werkt. Vooral omdat het systeem lokaal draait en je dus niet afhankelijk bent van een extern systeem.
Pieter
zaterdag 10 januari 2004, 00:40
Goh, wat een oplichters zeg! Ik heb dus twee dagen geleden geregistreerd, maar tot nu toe alleen een bevestiging ontvangen en niet binnen 24 uur actief, zoals hun website beloofd. Daarnaast krijg ik dus niet zo'n mooie log als de jouwe! Ik ga maar weer opzeggen, want dit kan echt niet. Dit is misleiding eerste klas. Dan ga ik wel verder met mijn Blogger.com acountje. Veel succes met de jouwe!
Kevin Nugter
zaterdag 10 januari 2004, 10:35
Heel vreemd ja, want ik kwam hier ook via webloggen. Pivot is en blijft de beste!
Morgaine
maandag 19 januari 2004, 03:01
Merkte het een tijd geleden ook op gezien een vriend van mij vaak mensen over de blogvloer krijgt die van die site afkomstig zijn. Niet dat zijn blog op de hoofdpagina staat, maar er is een functie in de trant van 'random blog' en in die collectie zit hij blijkbaar. Hoewel minder opzichtig, vind ik dat dat ook misleidend omdat mensen kunnen denken dat ook die random blogs gehost worden bij dat bedrijf.
Morgaine
maandag 19 januari 2004, 03:04
Via die pagina kwam ik overigens ook voor het eerst op jouw site terecht.
http://www.morgaine-lefaye.net
Olaf
zondag 1 februari 2004, 15:26
Wat een oplichters!!!
Wel leuk en gratis is deze, vooral als je een verre reis gaat maken;
http://www.waarbenjij.nu
Groet,
http://www.olaf.waarbenjij.nu
moi
vrijdag 13 februari 2004, 11:27
Haha het viel me al meteen op, wat een nep gasten.
Nouja leuke website heb je iedergeval enne blijf gebruik maken van hun links ;)