Weer overgeplaatst

Afgelopen donderdag, 7 juni, verzekerden ze ons in het WKZ: het gaat goed met haar, ze is stabiel genoeg en mag dus worden overgeplaatst worden naar een 'gewoon' ziekenhuis. Maar ze kan nog niet, want er is geen plaats. Dat wordt dus maandag.

Groot was de verbazing dan ook toen we vrijdag te horen kregen 'We hebben een verjaardagscadeautje voor papa: ze wordt zometeen overgeplaatst!'. Cadeautje? Zo leuk is dat helemaal niet! 'Een gewoon ziekenhuis' wil zeggen minder ruimte, minder aandacht en minder controle.

Ons hoofd zegt dat het allemaal hartstikke mooi is, en dat het alleen maar goed nieuws is dat ze overgeplaatst mag worden. Maar ons gevoel zegt dat het allemaal minder wordt, en maakt zich zorgen over de komende weken.

Het was inderdaad even wennen, maar we waren dan ook vreselijk verwend in het WKZ. We moeten het nu doen met iets minder, maar er wordt echt wel goed voor haar gezorgd. Nu is het aftellen begonnen, want dit was de 3e en laatste keer dat ze wordt overgeplaatst!

Reacties

Angelique Overbeek
zondag 10 juni 2007, 19:39
Nou, een na laatste keer dan: nog een keer mee om naar huis te gaan? ;-)

Ze is prachtig, van harte gefeliciteerd!!!

Angelique.
Mark
zondag 10 juni 2007, 22:51
O ja, ze moet natuurlijk ook nog naar huis! :) Ik ga jou morgen even bellen, want ik wil wat kaartjes jullie kant op sturen!