Huilen en leukere dingen

"Gewoon een halfuurtje laten huilen" hoor je van iedereen. Ik denk dat ze dat bedacht hebben nadat ze zelf de "fout" hadden begaan om hun kindje heel veel aandacht te geven. Ik ga het later ook zeggen tegen anderen: "Het houdt vanzelf op, een halfuurtje huilen kan echt geen kwaad. Worden ze hard van.".

En het houdt ook vast wel vanzelf op. Maar wat nou als er wl echt iets aan de hand is? Elke keer als Sanne een kik geeft, zitten wij er dus bovenop en elke huil wordt standaard beantwoord met een kwartiertje bij papa of mama op de borst. Die hebben het er maar druk mee.

Maar verder: groeit ze als kool (dik 3100 gram op het moment), poept ze in een paar uur een luier zo vol dat het er bij haar sokken uitkomt, en hebben wij het leukste en mooiste kind van de hele wereld.

Kom zelf maar bekijken! Het is de afgelopen weken namelijk nogal rustig met babybezoekers. Voor de eerste 40 bellers hebben we geloof ik nog beschuit met muisjes op voorraad. En voor de achterblijvers komen er binnen een paar dagen weer nieuwe foto's.

Reacties

Corrie (en grootpappa en grootmamma)
maandag 6 augustus 2007, 23:30
Nou Sanne, we komen eraan hoor. Lekker beschuit met muisjes eten, maar dat is niet het belangrijkste. We willen nu toch wel heel graag de leukste en mooiste baby van de wereld zien.
Tot woensdag xxx