Een ziekenhuis hoeft niet slecht te zijn!

Kim en ik hadden alleen vertrouwen in Jo Frost. Jo kan ouders en kinderen gelukkig maken. Maar ook in het Oudenrijn Ziekenhuis blijken hele lieve mensen te werken die heel goed weten hoe ze met kinderen en ouders moeten omgaan en hoe ze die weer gelukkig moeten maken.

Drie weken geleden trok onze huisarts aan de bel. De situatie zoals zij die zag bij ons was onhoudbaar. Sanne sliep nauwelijks en huilde bijna altijd als ze wakker was. Wij sliepen daardoor ook niet meer en ons stond het huilen ook nader dan het lachen.

Sanne is afgelopen maandag weer thuis gekomen na tweeŽnhalve week in het ziekenhuis te hebben doorgebracht. In het ziekenhuis hebben ze Sanne weer een ritme gegeven en ons hebben ze geleerd hoe we moeten inbakeren en hoe om te gaan met een huilende Sanne. Ondertussen konden wij thuis tot rust komen.

Het leek een eeuwigheid, maar het is allemaal niet voor niets geweest. Het gaat veel beter met Sanne en papa en mama. Niet alleen onze mooie dochter, maar ook rust en regelmaat zijn met Sanne mee naar huis gekomen. Ze is weer ons zonnetje in huis!

Foto's moet ik nog steeds schuldig blijven omdat ik weer eens niet achter de pc met foto's zit, maar gelukkig heeft Sanne tegenwoordig haar eigen Hyves-pagina waar Kim heel actief op is.

En, o ja, Sanne weegt nu zo'n 3950 gram en groeit dus als kool!

Reacties

ilja
maandag 17 september 2007, 21:58
Hallo Mark en Kim.
Wat fijn dat het weer wat beter gaat en dat Sanne nu thuis is. Ik hoop dat jullie weer wat meer kunnen genieten van Sanne want als ze zoveel huilen is dat niet altijd even makkelijk.
Anne heeft ook altijd zoveel gehuild en sliep erg slecht de gouden tip: Breng ze af en toe een nachtje naar opa en oma om even te kunnen bijslapen. Ik vond het nooit leuk om ze weg te brengen maar als ik smorgens wakker werd en ik had een nacht goed geslapen was ik ook weer erg blij kon ik er weer tegenaan en kon ik ook weer meer van anne hebben.
Ik hoop dat jullie zelf nu ook een beetje rust krijgen. Veel succes en geniet dat doen wij ook. Liefs ilja
edwin, maartje, sem
woensdag 3 oktober 2007, 15:13
he hallo !!

Ik heb net op hyves de verhaaltjes van sanne gelezen en haar mooie foto gezien... ik snap jullie trots helemaal..

super fijn dat het nu zo goed gaat !!

We willen haar graag een keer met sem komen bezoeken.. Mail ons anders even een paar data wanneer het uitkomt.

Liefs edwin, maartje, sem