Oproep: mysterieus nummer

Dag lieve mensen! Vandaag heb ik een oproep aan u. Ik heb namelijk een gele post-it op mijn giropas geplakt zitten. Ik kan me nog vaag herinneren dat iemand tegen me zei 'ik schrijf het wel op een geeltje' (mooi hè, hoe 'geeltje' in een paar jaar een andere betekenis gekregen heeft?). En dat heeft die persoon ook gedaan. Om precies te zijn schreef de persoon in kwestie '91566701' op het briefje, en ik kan er maar niet achter komen wat het is.

geeltje

Het is in ieder geen telefoonnummer en geen giro- of bankrekeningnummer. Weet u wat het wel is of bent u misschien de persoon die het nummer op het briefje geschreven heeft? Laat het even weten!

Reacties

Juud
zondag 9 maart 2008, 00:58
Kwam toevallig weer eens langs, ik denk dat er gewoon 06 voor moet staan, tegenwoordig schrijven steeds meer mensen hun 06 nummer op zonder die twee eerste cijfers, dus ik zou zeggen probeer dat eens, ook al is het inmiddels al even geleden.
Mark
zaterdag 5 april 2008, 23:42
En de herkomst van het nummer is bekend! Het is beveiligingscode van ehhh.. nou ja, van iets. Dat had iemand even voor mij op een briefje geschreven, en ik wist niet waar ik het briefje moest laten. Het zit nog steeds op mijn giropas :)